Sluiting

18. Août, 2022

Opgepast

Beste vissers,
Hoewel het nog vroeg is, hebben we helaas besloten de vijver voor het seizoen 2022 te sluiten. Het is inderdaad moeilijk voor ons om een kwaliteitsdienst te handhaven in de klimatologische omstandigheden die we deze zomer kennen.
Dank u voor uw begrip.
Tot volgend jaar :)

Wij zijn een domein van forelvissen opgericht op 1 juli 2013 gelegen Zandvoordestraat 16 A, 7780 Komen-Waasten Henegouwen Belgie.
Het domein bevat één hoofdvijver, twee individuele vijvers (beschikbaar voor groepslocatie), een kleine cafetaria en toiletten (aangepast voor mindervaliden) en een ruime parking.
De hoofdvijver is ovaalvormig, 70 meter lang en 2 meter diep met helder water zonder algen en takken en een grondlaag in zand. Er bevindt zich ook een plateau in het midden van de vijver deze dient om verbindingen met andere vissers aan de overkant te vermijden.Elk visser beschikt dus over 15 meter tot aan het plateau.
Een scheidingsnet deelt de vijver in 2 delen: de ene helft voor wedstrijden en de andere helft voor hobbyvissers (halve of hele dag). Zo kan iedereen tegelijkertijd vissen.
De twee individuele vijvers van 150m2 en 2 meter diep zijn ovaalvormid en dus ideaal voor 4 of 5 vissers.
Zalmforellen zijn gewicht van 330 gram en sommigen van 1 kilogram (door het huis geboden).
Open elke dag behalve op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdagmiddag.
Voor meer inlichtingen, kunt op dit nummer opbellen: 0471/52.28.59 of via onze website.

Welkom op onze website

Welkom op onze website. Hier kan je het domein "Les étangs de Capelle" ontdekken met alle informatie, opties en aanbiedingen. U kan ook zien hoe u in contact komt met ons om te praten en u te helpen.

We zijn heel benieuwd om jullie te ontmoeten.

De directie.

Informaties

23. Mars, 2016

Cafeteria-Snack.

Wij beschikken een cafeteria en verkopen croque monsieur en soep.

23. Mars, 2016

Visgerei en aas.

Gelieve uw visgerei mee te nemen omdat wij geen visgerei verkopen.
Bedankt voor uw begrip.
De directie.